Vaikuta

Arvoisa lukija,

Olet iso osa Rohtos Labs-konseptia. Et vain kuluttajana, vaan myös vaikuttavana voimana. Ilman sinua prosessimme ei ole kokonainen. Olisimme todella iloisia, jos tulisit mukaan kanssamme alusta lähtien rakentamaan ja todistamaan menestystarinaamme.

Kuinka voimme parantaa vointiasi, helpottaa elämääsi? Minkälaista tuotetta kaipaat elämääsi, mutta et löydä sitä kaupoista? Kuinka koet Rohtos-brändin tällä hetkellä? Miten näet sen kehittyvän sinulle merkittävällä tavalla? Mitä tai minkälaisia tuotteita toivoisit tekevämme seuraavaksi?

Onko kaapissasi jokin tuote, joka on mielestäsi meidän valmistamaamme parempi? Kuulisimme erittäin mielellämme, sillä pyrimme tietoisesti luomaan originaaleja tuoteformulaatioita ja tekemään niistä parhaita mahdollisia. Jos siis tiedät parempia kuin Rohtos Labs, kerrothan sen meillekin! Valmistamme edelleen tuotteita myös omaan käyttöömme ja olemme vaativia kuluttajia siinä missä sinäkin.

Kunnioitamme, jos vaivaudut antamaan palautetta tuotteistamme, ruusuja tai risuja. Mistä pidit ja mistä et? Oletko ollut tyytyväinen tuotteisiimme yleisesti, toimitukseen ja asiakaspalveluun? Miten olisimme voineet toimia paremmin? Haluamme jatkuvasti parantaa toimintaamme sekä kehittää parempia tuotteita. Yhdessä olemme vahvempia – kanssasi voimme tehdä kaiken paremmin ja samalla tarjota sinulle enemmän sitä, mitä toivot ja haluat.

Kirjoita meille ajatuksiasi sähköpostitse info@rohtos.com. Luemme kaikki postit ja pyrimme myös vastaamaan mahdollisimman moneen.

Haluatko tehdä yhteistyötä? Auttaa meitä jollain tavoin? Liittyä meihin? Otamme ehdotuksia avoimesti vastaan.